fredag 18 juli 2008

En liten en igen....

Var till Spec mödra. idag för att kolla hur stor bebis var nu.... Jag trodde ju att bebis var ganska så stor eftersom att jag är mycket större denna gång så jag tänkte att säkert över tre kilo nu.... Men men så var inte fallet den är till och med mindre än va Tilde var den är nu ca. 2600g i vecka 38+2 Tilde är ju född en vecka tidigare i vecka 37+1 och hon vägde då 2670g (så här i slutet av en graviditet brukar en bebis kanske gå upp 3-400g per vecka, men inte mina tydligen.....)

Så det är bara att inse jag får inga stora barn.... Ska tillbaka på måndag för att hålla koll så att inte bebis får alldeles för lite mat, men troligast så vill dom nog att bebis ska komma ut snart.

Det roliga nu är ju att om bebis vill komma nu i helgen så måste vi åka till sundsvall eftersom att bebis är så liten....

1 kommentar:

Linda sa...

När jag såg rubriken tänkte jag direkt att bebisen kommit ut! Jaha, en liten en igen...det var det värsta. Så länge plutten inte är hälsofarligt liten så äre väl kanske inte så dumt för dej? Lättare å bära bland annat...stor kram å lycka till i alla fall!