onsdag 24 oktober 2007

Den årliga jullängtan börjar komma!

Ja jag måste ju bara få säga att julen är ju den mysigaste helgen på hela året och den varar ju en hel månad iaf för mig! Man sätter upp julstakar och ljus och plötsligt blir den kalla vintern så varm och ombonad! Jag har redan börjat handla julklappar och börjat titta runt lite på julpyntet som börjar komma upp i affärer för att se vad jag skulle kunna tänka mig i år.... I år har vi bestämt oss för att inte fara runt till släktingar på julafton utan vi ska bara vara hemma alldeles själva och mysa tillsammans som en familj! Jätteskönt tycker jag då blir det ingen stress att man ska hinna hit och dit... då får vi fara runt till släkt och vänner i mellandagarna istället.
Jag längtar redan! jag tror nästan att jag är värre än barnen... *ler*
Vi åker ju på bröllopsresa i slutet på november till gran canaria och blir borta över första advent, så när vi kommer hem sen är det ju bara att börja julpynta och julbaka *roligt*

2 kommentarer:

Lina sa...

hahaha du påminner om linda där ;) petra för den delen också....jag är inte mycket för julpynt men däremot julmusik, som jag har lyssnat lite på...men inge mycke! jag lovar..! Va mysigt det låter att fira jul med familjen, alltså, det gör ju jag också, mamma, pappa å syrran...men det är ju inte min egna, eller jo, ja, men du förstår kanske :) Teah å Hubbe bara skulle inte vara nån rolig jul med tanke på att de sover så gott som hela dagarna, å kvicknar till nån gång runt 23-tiden, dvs då jag är redo att sova! kram!

Linda sa...

åh va härligt! jag längtar också...ingen jul utan julpynt! det blir så mysigt å gulligt hemma. å alla små lampor som tänds...mmm...skulle också vilja ha en lugn jul, men med bara jag å jonas blire lite för lugnt tror jag. vi är så tråkiga i oss själva ;) får väl bli som förut, en evigt tattande :) stor kram, å låtom snöen komma!