tisdag 8 april 2008

2008-04-08

Ja det var ju ett bra tag sen jag skrev i min lilla blogg....

Mycket har säkert hänt men det roligaste är nog att nu väntar jag mitt tredje barn! Den lilla parveln är beräknad att komma 30 juli men jag hoppas att den vill se dagens ljus lite tidigare så vi slipper åka ända till sollefteå.... Öviks BB stänger nämligen för sommaren den 15 el 16 Juli.

När vi va på den första läkarundersökningen så trodde doktorn att det var tvillingar och vi kollade med ultraljud och det såg ut som att så var fallet.... men när vi var på ultraljud nästa gång fanns där bara ett foster (Det är många graviditeter som börjar med tvillingar men att det ena fostret sen försvinner innan man är på ultraljud i vecka 17-18, Jag var ju hos läkaren redan i vecka 12 och så tidigt brukar man ju normalt inte göra ett ultraljud om man inte misstänker något fel.)
Så när vi nu var på ultraljud för tredje gången i förra veckan så var vi lite spänd på att få se hur många bebisar som fanns där inne egentligen för ibland kan de ju faktiskt gömma sig bra. Men det var ju som sagt bara (eller inte bara..) en bebis och det var ju faktiskt ganska skönt.

Här hemma har man ju börjat plocka fram lite bebiskläder och vi har köpt ett nytt skötbord och lite annat smått och gott... det är som roligt och titta på Tilde och Felix små kläder som de hade när de var bebis, men det är som svårt att förstå ändå hur små de var när fick dem. :)

Ja det var ju en liten uppdatering iaf..... jag ska försöka att vara lite duktigare i fortsättningen och skriva lite oftare!!!!

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh vad jag har väntat på det här inlägget! Har hört att ni väntar tillökning...jag vill gärna se några fina magbilder... :) ha en bra dag! stor kram å stort grattis!

Camilla sa...

En liten bebis...va roligt för er!=)
Grattis å Kram!

Lina sa...

välkommen tillbaka :) en bebis är ju inte helt tokigt, betydligt fler än vad jag har :D jättegrattis igen!

Monikas Lugna Vrå sa...

Hej hopp, vad härligt att se att ni befolkar lilla byn på eran gata och håller igång :)
Var och snusade på "grannjäntan" igår och gudars skymning vad söt hon var ! Väntar ivrigt att se vad storken kommer med åt er, men gissar på en "pojkvän" till grannen. hi hi
kram monika