söndag 7 oktober 2007

Lördagkväll!

Ja igårkväll var vi ut till "buschen" movattnet.... :)

Vi var hem till Elle, Robert, Jennifer och lille William som blivit ganska så stor! redan fyra månader.... tiden går så fort!

Vi fick jättegod mat som faktiskt Robert gjorde mestadels! Det var älgkött och nypärern med kantarellsås mmm yummie!
Till och med felix åt köttet han brukar ju aldrig kunna äta kött utan det bara växer i munnnen på han. så det var jätteroligt!
Elle hade bakat en riktigt god ananaskaka och jag hade tagit med mig en kladdkaka så det var god efterätt oxå

Åhh fast våra barn inte har lekt tilsammans så mycket så gick det över förväntan det var inte alls nå mycket bråk och så utan gick jättebra! så det blir nog fler gånger!

Det var faktiskt jag som körde dit ut! Jag håller ju på att övningsköra... men det var tur att jag inte körde på hemvägen för rätt vad det var så stod det ju en älg där mitt i vägen... åhhh vad hjärtat dunkade åh jag skrek till Andreas ÄLG! BROMSA! och som tur va så hann vi bromsa och älgen sprang in i skogen igen! SKÖNT!

2 kommentarer:

Linda sa...

va kul å åka iväg på middag! å ännu roligare att du övningskör, går det bra för dej? skönt att komma igång kan jag tänka mej.. :)
Stor kram å tack för din fina blogg-kommentar!

Lina sa...

va läskigt med älg!! men tur att det gick bra..Det spanska, engelska, svenska, tre språk ;) man kan ju tro att svenskan inte ska spöka, men det gör den...blandar ihop grammatiken i alla tre språken...dumt! *kram*