torsdag 23 augusti 2007

Min alldeles egna Möhippa!

Ja det var tidig morgon den 13 augusti Marie klev upp tidigt för att hinna göra i ordning barnen för dagis/fritids och för att själv hinna till jobbet....
JA till jobbet kom jag ju!

Men väl där fanns det ett brev med två lappar i märkta med en etta och en tvåa. Jag öppnade ettan där det praktiskt taget stod "Godmorgon Marie du ska inte jobba idag.... så gå hem du och när du kommer hem läs brev nr två!" JA så det gjorde jag! I brev nr två stod det att jag skulle packa en väska med en hel massa konstiga saker... och att jag skulle gå och lägga mig.... som om jag skulle kunna SOVA!!! .... nej jag satte mig vid datorn en stund och duschade och ja kollade på tv..... jag var ju hemma vid kl 7 och de kom inte och hämtade mig förrens strax före elva... åhhh vad jag väntade... *ler*

Ja väl på väg for vi ut till Ultrå till Maria A och de dukade upp en lättare lunch och kladdkaka till efterrätt yummie!

sen bar det iväg till staden och paradisbadet där vi va på relaxen och bubblade, bastade och provade lite rutchkana., Mysigt!!!

Sen va vi ut till matcompaniet och åt middag tillsammans, jag åt filé oskar med klyftpotatis (jättegott!!!)

Efter det va vi hem till Andreas ena lillasyster där Maria (Sparris) Åström hade planerat ett flertal lekar som tex ballongleken och charader.... Jätteroligt!!!

Vi va inte ute så sent på kvällen eftersom att jag skulle jobba dagen efter :) så ungefär vid halv nio tror jag det var som de skjutsade hem mig... och då var jag trött!!! så sängen var jätteskön!Tackar alla som var med på min möhippa!!! Jag hade jätteroligt!! Kramizar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Marie!! Tack för senast. Vilket fint bröllop det var! Vilka minnen för er. =) Vad roligt att du har en blogg! Söta bildet på Tildes kalas! =)
/Maria A